Els van der Linden is psycholoog. Ze heeft onder meer gewerkt als directeur-grootaandeelhouder van MIRAI en als directeur van Parexel International, allebei organisaties voor klinisch onderzoek voor de farmaceutische industrie.

Els zet zich al jaren in voor het behandelen van onbegrepen klachten of functionele aandoeningen, zoals pijn, vermoeidheid en uitval van functies. Daartoe werkt ze onder meer samen met neurologen van het AMC. Els is een echte wetenschapper en zoekt daarbij naar het maatschappelijk belang van nieuwe ontwikkelingen.

Els heeft een passie voor Centraal- en Oost-Europa. Ze is sportief, fietst en zwemt veel. Els heeft een partner en twee volwassen kinderen.

 

Diny Kosten is HR-adviseur pur sang. Ze heeft onder meer bij MIRAI en Parexel International gewerkt als directeur HR. Daar heeft ze ruime ervaring opgedaan met reorganisaties, conflictbemiddeling, reïntegratie en outplacement.

Diny is sterk in het doorbreken van denkpatronen, waardoor oplossingen voor moeilijke situaties bereikbaar worden. Ze heeft zich toegelegd op het begeleiden van mensen die geheel of gedeeltelijk uitvallen met stress-gerelateerde klachten. Diny maakt daarbij gebruik van uiteenlopende behandelmethodes.

Diny houdt van uitdagingen. In haar vakanties duikt ze, thuis rijdt ze motor. Diny is dol op haar drie stief-kleinkinderen en hondje Sarah.

In 2002 hebben wij onze expertise samengevoegd en StressBalance opgericht. We behandelen mensen met onbegrepen klachten, die als gevolg van deze klachten ziek (dreigen te) worden en niet meer kunnen werken.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>